2010. június 23., szerda

viszlát egy hétre :(

Készülünk a nyaralásra egy hétre megyünk Belekbe (Töröko.).Szóval tökre fel vagyok dobva hogy megyünk. :DMindig ilyen vagyok nyaralás előtt ;D .De az a rossz hogy a kutyák nem jönnek. :(
Kutyázgatok.Csak trükköket gyakorlunk meg Ynka zónáját úgy hogy párnára kell ráállni a ha rááll klikk kaja :) .Most tele irom a bejegyzést smilekkel :~) .
Astorkával meg meglátogattuk a mamámat a szőlőjében.És volt ott egy nagy pocsoja "a Kis-Balaton".Amiben Astor megheppergett és botokat vittbe.És olyan kis hülye volt,lefeküdt és a lábaival úszkált,úgy hogy a hátsó lábaival nyomta magát előre.Olyan kis találékony ebecske.Aztán szagotfogott és mindenhol ásott.

Ebbe a hotelbe leszünk:

Én szivem szerint végig úsznák az egész hotel között.Tuti nehéz lesz itt hagynom a két kis bolondot.Mi lesz velük nélkülem :S.Jó kezekben lesznek.A mamám fog vigyázni rájuk.
A tesóm meg ezt hajtogatja : Holnap van egy éve hogy meghalt Michael Jackson.
Holnap nem irok,mert délelőtt fogorvosnál leszek,délu. pedig pokolok és a kutyákat futattom és nehéz lesz a búcsú :(.Péntek reggel meg 4 kor kelünk szal majd hagyom őket aludni.
Na akkor sziasztok majd jövő hét pénteken reggel indulunk vissza.Lesz nagy élmény beszámoló.Jövőhét szombaton meg nagy meglepi lesz mindenki számára.Jön egy új családtaj....... a nevét majd kitalálom.De adig is titok hogy ki lesz,ki ő ????

Puszi:
Ivett (a szépszemű) Hoszzú hogy miért is vagyok szépszem,fiúk találták ki XD.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése