2011. május 16., hétfő

Heti training

Sziasztok!
Most hétvégén nem voltunk edzésen.Nagyon rossz idő is volt meg 3 atlétika verseny utána nagyon kivoltam.A versenyen eredménye alapján közepesen teljesítettem :-) Csapatban és váltóban 1. lettünk így irány júniusba az országos JUUUPÍ !!!





De azért itthon edzegetünk. Ynkával nagyon zónázunk !! majdnem mindennap egy 5-10 percet. Tálkával,szval zóna végén tálkában kaja. Ezzel a módszerrel most gyorsult :P. Meg előre küldést gyakorolgatunk :-) Olyan szépen csinálja. Nagyon ügyes kis csaj lesz belőle. Most észrevettem,hogy örömmel agilityzik. :-D Olyan jó érzés vele lenni (L) Imádom....

Astor..hm.Hát mit mondhatnék ???? most tiszta bolond. Nem nagyon fogad szót :S. Talán féltékeny Ynkára.Pedig vele is ugyanannyit vagyok. De ő ilyen, kis durcás tud lenni :/ .Nem is tudom most mit fogunk csinálni ezen a héten. Enegelmességizünk !!! meg közös játék lesz :) . Ami viszont jó volt: tegnap átjött az szomszéd kislány és segített zóna tréningezni.A lényege az volt h Astor beállt a zónába és a lány ott ugrált mellette beszélt.Persze volt mikor Astornak ez nem tetszett és kiszaladt a zónából :S De a végére már ment neki :).Csütötökön pedig 4 kis gyerek volt a kertünkben és nem bántotta őket szépen eljátszott velük :) (L) .

Jövőhéten visszük őket az állat orvoshoz oltásra :P .

egy agár,aki nagyon megfogott :) eszméletlen
http://www.youtube.com/watch?v=wY2FAqfwjtk&feature=feedlik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése